Informatie coronavirus

Geld-Terug-Garantie BeachCheck

Ontspannen op vakantie gaan is wel zo fijn. Heeft jouw vakantiebestemming twee weken voor vertrek een negatief reisadvies (code oranje of rood) omwille van COVID-19 en is BeachCheck genoodzaakt om jouw vakantie te annuleren, dan krijg je je geld terug, ook als je betaald hebt met een voucher*. Deze Geld-Terug-Garantie geldt voor alle vakanties met vertrek vanaf 1 januari 2021.

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten?
Geld-Terug-Garantie
Geld-Terug-Garantie
Wanneer is de Geld-Terug-Garantie van toepassing?

De Geld-Terug-Garantie is van toepassing wanneer het reisadvies van een bestemming verandert (oranje of rood reisadvies) en BeachCheck als gevolg van het veranderde reisadvies de vakantie binnen 2 weken voor vertrek dient te annuleren. De Geld-Terug-Garantie is geldig op alle vakanties op onze website www.beachcheck.com.

De Geld-Terug-Garantie is niet van toepassing wanneer je een vakantie boekt van Alltours, Corendon, FTI of Schauinsland Reisen naar een bestemming die momenteel een oranje of rood reisadvies in Nederland heeft en de vakantie aanvangt binnen 4 weken.

Ik heb mijn vakantie betaald met een voucher. Krijg ik bij annulering opnieuw een voucher of krijg ik ook mijn geld terugbetaald?

Heb je je vakantie betaald met een voucher en wordt je vakantie door ons geannuleerd ná 1 januari 2021, dan ontvang je geld terug in plaats van een voucher.

Ik heb een boeking gemaakt met vertrek na 1 januari 2021. Als BeachCheck mijn reis annuleert, krijg ik dan een voucher?

Als wij jouw vakantie annuleren vanaf 1 januari 2021 krijg je de betaalde reissom terug. BeachCheck brengt je hiervan op de hoogte en zal je op dat moment ook informeren hoe de terugbetaling in orde wordt gemaakt. Je ontvangt de terugbetaling binnen 2 weken. 

Als ik zelf mijn vakantie annuleer, krijg ik dan ook mijn geld terug?

Nee, de Geld-Terug-Garantie is niet van toepassing wanneer de hoofdboeker zelf zijn of haar vakantie annuleert. In dat geval zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing. 

Ik wil last-minute op vakantie, maar mijn bestemming is oranje. Maak ik aanspraak op de Geld-Terug-Garantie wanneer ik boek?

Boek je een vakantie met vertrek binnen twee weken en is de beoogde vakantiebestemming op dat moment voorzien van een oranje of rood reisadvies, dan kan je geen aanspraak maken op de Geld-Terug-Garantie.

Krijg ik de kosten voor elders bijgeboekte extra's ook terug?

Nee, wij vergoeden geen kosten die elders gemaakt zijn voor bijvoorbeeld ruimbagage, een parkeerplaats bij de luchthaven of het hondenpension. Alle bijgeboekte extra's op onze website worden wel door ons terugbetaald in het geval van een annulering door BeachCheck. 

Heb je via BeachCheck een reis- en/of annuleringsverzekering bijgeboekt en annuleert BeachCheck jouw vakantie, dan wordt de betaalde premie aan je gerestitueerd. 

Is de Geld-Terug-Garantie van toepassing als ik positief test op corona?

Nee, de Geld-Terug-Garantie is niet van toepassing wanneer jij of iemand uit je reisgezelschap positief test op het coronavirus. In het geval van een positief testresultaat voor vertrek willen we je vragen om contact op te nemen met je reisverzekeraar. Heb je geen annuleringsverzekering of biedt deze onvoldoende bescherming, neem dan contact op met ons Contact Center. 

Is de Geld-Terug-Garantie ook geldig bij Duitse touroperators?

Nee. Duitse touroperators voeren momenteel namelijk gewoon vakanties uit naar bestemmingen die de Nederlandse overheid heeft beoordeeld met een oranje of rood reisadvies. Boek je een vakantie van een Duitse touroperator als Alltours, FTI of Schauinsland Reisen naar een bestemming die momenteel een oranje of rood reisadvies in Nederland heeft en je vertrekt binnen 4 weken, dan is de Geld-Terug-Garantie niet van toepassing. 

Onze aanraders

Hotel IBEROSTAR Albufera Park
Vertrek 27-10-2021
Eindhoven
10,0
474 p.p.
Nu checken
Hotel HD Parque Cristobal
Vertrek 04-09-2021
Keulen
9,7
550 p.p.
Nu checken
Apartotel Alcudia Garden
Vertrek 21-10-2021
Weeze
9,2
426 p.p.
Nu checken
Hotel Beatriz Playa en Spa
Vertrek 08-01-2022
Dusseldorf
7,5
417 p.p.
Nu checken
Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!