Géén boekingskosten Altijd de beste deal
013-5323507

Geld-Terug-Garantie BeachCheck

Ontspannen op vakantie gaan is wel zo fijn. Heeft jouw vakantiebestemming twee weken voor vertrek een negatief reisadvies (code oranje of rood) omwille van COVID-19 en is BeachCheck genoodzaakt om jouw vakantie te annuleren, dan krijg je je geld terug, ook als je betaald hebt met een voucher*. Deze Geld-Terug-Garantie geldt voor alle vakanties met vertrek vanaf 1 januari 2021.

*Onder voorbehoud van een eventuele alternatieve regeling zoals uitgevaardigd door de overheid. 

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten?
Geld-Terug-Garantie
Geld-Terug-Garantie
Wanneer is de Geld-Terug-Garantie van toepassing?

De Geld-Terug-Garantie is van toepassing wanneer het reisadvies van een bestemming verandert (oranje of rood reisadvies) en BeachCheck als gevolg van het veranderde reisadvies de vakantie binnen 2 weken voor vertrek dient te annuleren. De Geld-Terug-Garantie is geldig op alle vakanties op onze website www.beachcheck.com. 

Ik heb mijn vakantie betaald met een voucher. Krijg ik bij annulering opnieuw een voucher of krijg ik ook mijn geld terugbetaald?

Heb je je vakantie betaald met een voucher en wordt je vakantie door ons geannuleerd ná 1 januari 2021, dan ontvang je geld terug in plaats van een voucher.

Ik heb een boeking gemaakt met een vertrekdatum tot en met 31 december 2020. Als BeachCheck mijn reis annuleert, krijg ik dan een voucher?

Nee. Vanaf 9 december geven wij geen nieuwe vouchers meer uit en gaan we over tot het uitbetalen van de betaalde reissom, maximaal 4 weken na de annulering. 

Ik heb een boeking gemaakt met vertrek na 1 januari 2021. Als BeachCheck mijn reis annuleert, krijg ik dan een voucher?

Als wij jouw vakantie annuleren vanaf 1 januari 2021 krijg je de betaalde reissom terug. BeachCheck brengt je hiervan op de hoogte en zal je op dat moment ook informeren hoe de terugbetaling in orde wordt gemaakt. Je ontvangt de terugbetaling binnen 4 weken. 

Als ik zelf mijn vakantie annuleer, krijg ik dan ook mijn geld terug?

Nee, de Geld-Terug-Garantie is niet van toepassing wanneer de hoofdboeker zelf zijn of haar vakantie annuleert. In dat geval zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing. 

Ik wil last-minute op vakantie, maar mijn bestemming is oranje. Maak ik aanspraak op de Geld-Terug-Garantie wanneer ik boek?

Boek je een vakantie met vertrek binnen twee weken en is de beoogde vakantiebestemming op dat moment voorzien van een oranje of rood reisadvies, dan kan je geen aanspraak maken op de Geld-Terug-Garantie.

Onze aanraders

Apartotel Alcudia Garden
Vertrek 12-05-2021
Amsterdam
9,2
451 p.p.
Nu checken
Hotel Akti Imperial Deluxe
Vertrek 17-05-2021
Amsterdam
8,2
563 p.p.
Nu checken
Hotel Rhodos Horizon Resort
Vertrek 16-05-2021
Amsterdam
9,4
502 p.p.
Nu checken
Hotel Lopesan Abora Buenaventura
Vertrek 12-06-2021
Keulen
8,0
330 p.p.
Nu checken
Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!