Vakanties met zekerheid boeken door ANVR & SGR keurmerk

ANVR & SGR


Home - ANVR & SGR

ANVR 

Eerlijk, zeker en veilig reizen. Dat is waar de ANVR voor staat. 

BeachCheck is aangesloten bij de ANVR, de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, onder het lidnummer 5841. De ANVR is een brancheorganisatie die de gezamenlijke belangen van bedrijven in de reisbranche behartigt. Zo worden reisbureaus, luchtvaartagenten, touroperators maar ook de consument beschermd door de ANVR. Als je een reis boekt bij een bedrijf dat is aangesloten bij de ANVR kan je uitgaan van zes zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden. De ANVR controleert alle voorwaarden van organisaties, waardoor er alleen eerlijke voorwaarden gelden wanneer je een reis boekt, wilt annuleren, of je reis wilt wijzigen. De reis- en boekingsvoorwaarden die ANVR ondernemingen hanteren zijn ook overeengekomen met de Consumentenbond.

  • Financiële garantie. Alleen organisaties die een verklaring van goed gedrag kunnen overleggen, en dus betrouwbaar zijn, worden toegelaten tot lid van de ANVR. Reisorganisaties zijn tevens allemaal aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

  • Veilig reizen. Organisaties waarborgen veiligheid van de reiziger door middel van het voldoen aan veiligheidseisen, en het op de hoogte zijn van veiligheidseisen met betrekking tot gezondheid.

  • Kwaliteit staat voorop. Reisorganisaties aangesloten bij de ANVR hebben moeten goed opgeleid personeel hebben.

  • Verantwoord op reis. ANVR-organisaties houden rekening met het milieu, mensen, natuur en cultuur.

  • Zekerheid als er toch iets mis gaat, door goede klachtafhandeling.

Reizen die BeachCheck aanbiedt worden op de kwaliteit gecontroleerd met deze strenge ANVR normen. De reizen van BeachCheck worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. 

Voor boekingen gemaakt vóór 1 juli 2018 gelden de ANVR Consumentenvoorwaarden: klik hier
Voor boekingen gemaakt vanaf 1 juli 2018 gelden de ANVR Reizigersvoorwaarden: klik hier

SGR 

Stichting Garantiefonds Reisgelden zorgt ervoor dat wanneer een reisorganisatie door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen, jij je geld terug krijgt. Vooruitbetaald reisgeld krijg je terug van de SGR, maar ook zorgt de SGR ervoor dat het verblijf of de terugreis worden betaald. Het SGR lidnummer van BeachCheck is 2077.

meer informatie