Informatie coronavirus
Introductie

Vakantie Turkije

Met zijn rijke geschiedenis heeft Turkije als land veel historische attracties, maar aan de andere kant ook een fantastisch vakantie gevoel te bieden. Vakantie Turkije is daarom voor iedereen een groot plezier!

Verschillende klimaten in Turkije

Turkije is een land met meerdere klimaatzones. Als je dol bent op dat mooie bruine vakantiekleurtje zijn de kusten en het centrum van Turkije zeer geschikte plekken om te bezoeken. De steden die dan in deze regio’s vallen zijn onder andere Ankara, Istanbul en Antalya. Deze steden bieden een warme omgeving en zijn tevens ook één van de bekendste steden van Turkije. Hierdoor bezit elk van deze steden ook een luchthaven, namelijk de luchthaven Ankara Ensenboga, luchthaven Antalya en de luchthavens Istanbul Atatürk en Istanbul Sabiha Gökçen.

De mooiste stranden van Turkije

Anders dan het in Nederland wat dofkleurige en groenachtige water, kan het water in Turkije niet blauwer zijn. De prachtige stranden vertonen prachtige vormen van flora en fauna, waardoor je naast het weer ook nog kan genieten van een prachtig uitzicht. Turkije is tevens ook nog eens in het bezit van één van de mooist beschouwde stranden, namelijk het prachtige strand van Fethiye!

Bekende Turkse gerechten

Vakantie Turkije is de perfecte bestemming voor de echte zoetekauw, het is namelijk het thuisland van de in Nederland bekende baklava en Turks fruit. Turkije heeft daarnaast ook authentieke gerechten zoals heerlijke köfte en humus te bieden. Mocht je niet zo van het traditionele houden, dan serveren verscheidene restaurants in Turkije ook heel veel andere traditionele gerechten zoals spaghetti, hamburgers en uienringen met een eigen heerlijke twist eraan. Als je na een lange dag moe bent is het ook nog altijd mogelijk om in de restaurants van de hotels een hapje en een drankje te doen.

Makkelijk communiceren in Turkije

De mensen die werkzaam zijn in het toeristische circuit van Turkije zijn vaak welbespraakt op het gebied van de Engelse taal. Communiceren is in dit land daardoor ook geen enkel probleem en zorgt ervoor dat je de bewoners makkelijker kan begrijpen. De lokale bevolking van het land zijn erg open en daarmee ook erg geïnteresseerd in mensen als individu. Men heeft hier daarnaast ook een standaard routine en loopt niet graag mensen in de weg. Ook zijn ze hier vrij en geven ze om de medemens. Perfect voor zij die sociaal zijn en zij die geïnteresseerd zijn contact te leggen met verschillende culturen.

Activiteiten om van te genieten

Turkije biedt een prachtig landschap, van watervallen tot prachtige heldere rivieren. Dit is perfect voor sport- en natuurliefhebbers, zo kan je er dan ook onder andere kanoën, river raften , hiken, bergbeklimmen en ook bungeejumpen voor de echte waaghalzen! Naast activiteiten in de natuur heeft Turkije ook vele andere amusementen te bieden, zo heeft Turkije verschillende grote waterparken waar veel activiteiten te doen zijn en kan je rustgevende boottochten maken en natuurlijk zwemmen met prachtige dolfijnen!

Vakantie Turkije staat bekend om zijn geweldige Hotels

Bijna alle hotels in Turkije beschikken over een ruim zwembad, geruststellend om te weten is dat er aan hotels keuzes zat zijn. Vele hotels organiseren dan ook verschillende zwembadfeesten om het de toeristen leuk te maken, die feestjes staan dan vaak in het teken van het land zelf of van de karaktereigenschappen van het land.

Mocht je het fijn vinden om te communiceren met andere Nederlanders dan is het goed om te weten dat vele Nederlanders het mooie land bezoeken. Grote kans dat je met een aantal Nederlanders in het hotel zit dus! Ook bieden veel hotels de luxe van een internetcafé of gratis wifi aan, geliefden zijn dus nooit helemaal onbereikbaar.

Turkije heeft dus veel te bieden voor vele typen vakantiegangers. Doe zoveel mogelijk activiteiten en blijf genieten van vakantie Turkije!

Onze Turkije aanraders

Hotel Lonicera World Resort en Spa
Vertrek 11-10-2022
Dusseldorf
7,3
626 p.p.
Nu checken

Exclusief € 2,50 bijdrage voor het Calamiteitenfonds en € 5,00 p.p. SGR Consumentenbijdrage.

Hotel Alara Park en Residence
Vertrek 11-10-2022
Dusseldorf
7,3
633 p.p.
Nu checken

Exclusief € 2,50 bijdrage voor het Calamiteitenfonds en € 5,00 p.p. SGR Consumentenbijdrage.

Hotel Kleopatra Celine
Vertrek 11-10-2022
Dusseldorf
8,3
453 p.p.
Nu checken

Exclusief € 2,50 bijdrage voor het Calamiteitenfonds en € 5,00 p.p. SGR Consumentenbijdrage.

Hotel Sailors Beach Club
Vertrek 11-10-2022
Dusseldorf
8,7
598 p.p.
Nu checken

Exclusief € 2,50 bijdrage voor het Calamiteitenfonds en € 5,00 p.p. SGR Consumentenbijdrage.

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!