Géén boekingskosten Geld-Terug-Garantie*


Algemene Voorwaarden

Wanneer je een vakantie boekt op onze website, ga je naast de ANVR Reizigersvoorwaarden ook akkoord met de Algemene Voorwaarden van BeachCheck en de boekingsvoorwaarden van de uitvoerende reisorganisator. Lees deze voorwaarden goed door voordat je een boeking maakt. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is, want vakantie moet volgens ons in de eerste plaats onbezorgd genieten zijn. Heb je nog vragen over onze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. 

Een korte samenvatting van onze belangrijkste voorwaarden:

  • Een boeking op onze website is definitief en kan niet kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. De vlucht, accommodatie en transfer worden vaak direct vastgelegd bij onze leveranciers, waardoor het niet mogelijk is om hier kosteloos vanaf te zien. Het wijzigen of annuleren van deze boekingen brengt daarom direct kosten met zich mee.
  • In tegenstelling tot de Wet ‘Kopen op afstand’, geldt er bij een online reservering van een vakantie géén ‘afkoelingsperiode’. Er kan dus geen beroep gedaan worden op het herroepingsrecht.
  • BeachCheck is aangesloten bij het ANVR (5841), Stichting Garantiefonds Reisgelden (1004) en het Calamiteitenfonds.
  • Het is mogelijk dat je helaas niet op vakantie kunt en daarom af moet zien van de reis. Om een boeking te annuleren, dien je contact op te nemen met ons Contact Center. Doe dat zo snel mogelijk, aangezien de annuleringskosten daardoor mogelijk lager zullen zijn.
  • Het is niet mogelijk om kosteloos te annuleren. De kosten van een annulering worden bepaald door de uitvoerende reisorganisatie en kunnen worden opgevraagd via ons Contact Center. Alleen de hoofdboeker kan een vakantie annuleren onder vermelding van het reserveringsnummer. Neem contact op met je verzekeraar om te kijken of jouw annuleringskosten vergoed worden.

Toepasselijkheid van Algemene Voorwaarden

1. Als je een pakketreis boekt, waarbij de organisator BeachCheck is, ga je een pakketreisovereenkomst aan met BeachCheck. In dat geval zijn zowel de ANVR Reizigersvoorwaarden, paragraaf 1, als de  BeachCheck Algemene Voorwaarden van toepassing. 

2. Als een ander dan in alinea 1 genoemd bedrijf organisator van de pakketreis is, ga je een reisovereenkomst aan met die desbetreffende organisator. In dat geval zijn zowel de ANVR Reizigersvoorwaarden, paragraaf 1, als de algemene voorwaarden van die reisorganisator van toepassing. De link naar de voorwaarden van desbetreffende reisorganisator wordt tijdens het boeken en in de boekingsbevestiging weergegeven. Bij de pakketreisovereenkomst die je in dit geval sluit met de betreffende organisator, treedt BeachCheck alleen op als doorverkoper en wordt zij geen partij bij die pakketreisovereenkomst.

3. Als BeachCheck reisorganisator is, zijn op alle reizen daarnaast de voorwaarden van de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) van toepassing. De SGR-garantie houdt in dat, binnen de grenzen van de garantieregeling, de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

4. Als BeachCheck reisorganisator is, zijn op alle reizen daarnaast de voorwaarden van de Stichting Calamiteitenfonds van toepassing. Deze garantieregeling houdt in dat, binnen de grenzen van de garantieregeling, u als consument die deelneemt aan een pakketreis, (een deel van) uw reissom terugkrijgt als de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig uitgevoerd kan worden en dat u de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien als gevolg van een calamiteit de reis aangepast moet worden of als u vervroegd gerepatrieerd moet worden. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis, een en ander ter beoordeling van de Calamiteitencommissie.

5. Als je via BeachCheck een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering afsluit bij a.s.r., zijn op die verzekeringsovereenkomst de Algemene Voorwaarden van a.s.r. van toepassing. BeachCheck treedt in die gevallen alleen op als bemiddelaar tussen de reiziger en de verzekeraar, en wordt geen partij bij de verzekeringsovereenkomst.

6. BeachCheck verwerkt je persoonsgegevens in overeenstemming met de van toepassing zijnde (privacy)regelgeving. Op de verwerking van uw persoonsgegevens is de BeachCheck Privacyverklaring van toepassing. In deze Privacyverklaring staat uitgebreid beschreven onder welke voorwaarden en op welke wijze BeachCheck je persoonsgegevens verwerkt. Daarnaast staat in de Privacyverklaring aangegeven wat je rechten zijn ten aanzien van je eigen persoonsgegevens. De BeachCheck Privacyverklaring is te raadplegen en terug te vinden op https://beachcheck.com/privacy

Alle hierboven genoemde voorwaarden zijn je ten tijde van de boeking ter hand gesteld. Zij zijn ook op te vragen bij ofwel info@beachcheck.com, ofwel BeachCheck, Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, en worden op verzoek kosteloos toegezonden. Mocht enig onderdeel van deze verwijzing aanleiding geven tot vragen of opmerkingen, dan kun je contact opnemen per e-mail op  info@beachcheck.com

 

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!