Informatie coronavirus

Voorwaarden

Wanneer je een vakantie boekt op onze website, ga je naast de ANVR-voorwaarden ook akkoord met de Algemene Voorwaarden van BeachCheck en de boekingsvoorwaarden van de uitvoerende reisorganisator. Lees deze voorwaarden goed door voordat je een boeking maakt. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is, want vakantie moet volgens ons onbezorgd genieten zijn. Heb je vragen over onze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. 

Een korte samenvatting van onze belangrijkste voorwaarden:

  • Een boeking op onze website is definitief en kan niet kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. De vlucht, accommodatie en transfer worden vaak direct vastgelegd bij onze leveranciers, waardoor het niet mogelijk is om hier kosteloos vanaf te zien. Het wijzigen of annuleren van deze boekingen brengt daarom direct kosten met zich mee.
  • In tegenstelling tot de Wet ‘Kopen op afstand’, geldt er bij een online reservering van een vakantie géén ‘afkoelingsperiode’. Er kan dus geen beroep gedaan worden op het herroepingsrecht.
  • BeachCheck is aangesloten bij het ANVR (5841), Stichting Garantiefonds Reisgelden (1004) en het Calamiteitenfonds.
  • Het is mogelijk dat je helaas niet op vakantie kunt en daarom af moet zien van de reis. Om een boeking te annuleren, dien je contact op te nemen met ons Contact Center. Doe dat zo snel mogelijk, aangezien de annuleringskosten daardoor mogelijk lager zullen zijn.
  • Het is niet mogelijk om kosteloos te annuleren. De kosten van een annulering worden bepaald door de uitvoerende reisorganisatie en kunnen worden opgevraagd via ons Contact Center. Alleen de hoofdboeker kan een vakantie annuleren onder vermelding van het reserveringsnummer. Neem contact op met je verzekeraar om te kijken of jouw annuleringskosten vergoed worden.
Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!