Informatie coronavirus
Introductie

Vakantie Gran Canaria

Gran Canaria is één van de bekendste eilanden van de Canarische Eilanden en daardoor ook een grote opkomende attractie in het toeristen circuit. Na afloop van deze vakantie is het vanzelfsprekend dat je jezelf weer herpakt hebt na al die maanden hard werken! Dit komt vooral door de relaxte sfeer en het heerlijke klimaat waarvan je op het eiland kan genieten!

Vakantie Gran Canaria staat in het teken van rust

De Canarische Eilanden zijn een overzees gebied deel van Spanje en dat is dan ook te merken. De Canarische eilanden hebben een prachtig kleurrijk landschap en heerlijk warme temperaturen, maar dan net iets mooier en net iets warmer dan zijn grote broer Spanje. Zo is de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden op het eiland wel 28 °C, dit is de perfecte temperatuur om van het weer te kunnen genieten, maar ook net niet te warm zodat je ook niet de hele dag thuis hoeft te zitten.

De stranden van vakantie Gran Canaria

Op Gran Canaria kun je natuurlijk heerlijk genieten van de zon en kiezen om te zwemmen bij de vele stranden van het eiland. Als je na het zwemmen ook nog gelijk wilt shoppen, dan is het Playa de las Canteras in Las Palmas ideaal, het strand ligt namelijk vlak tegen het centrum aan!

Mocht je toch op zoek zijn naar een strand die een prachtig uitzicht te bieden heeft, tevens ook zonder gebouwen en dergelijke, dan is Playa de Amadores de juiste keus. Hier kun je even genieten van de rust en de prachtige omgeving van het strand. Als je daarnaast nog prachtig bruin wilt worden, dan is het strand Puerto Rico zeer geschikt, dit is namelijk het strand met de meeste zonuren van heel Gran Canaria!

Het uitgaans leven in Gran Canaria

Playa del Ingles is the place to be in Gran Canaria. Niet alleen is dit een prachtige strand die je aan Rio de Janeiro in Brazilië doet denken, maar heeft ook nog heel veel ander leuks te bieden. Zo zijn er diverse tentjes waarin je gezellig met je vrienden een drankje kunt doen na weer een lange heerlijk warme dag. Als je dan toch een feestbeest bent, dan hebben ze in dit gebied ook genoeg uitgaanstentjes te bieden voor elke dag gedurende de vakantie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je dan ook een moment zult vervelen. Hetzelfde geldt voor het strand van Puerto Rico die net als Playa del Ingles na middernacht pas echt tot leven komt!

Bereikbaarheid vakantie Gran Canaria

Stel je voor dat je in het vliegtuig naar Gran Canaria zit, de hele rit lang zit je al geïnteresseerd uit het raam te staren. Vlak voor aankomst is dit dan ook het geval. Je wordt namelijk al snel overdonderd door het prachtige landschap die het eiland te bieden heeft. Eenmaal op het vliegveld van Las Palmas geland , haal jij de van tevoren gehuurde auto die tevens je verwachtingen overtreft, de auto is namelijk nog in erg goede conditie. Eenmaal de sleutels in handen te hebben vraag jij, je af welke plekken je moet hebben gezien en vraagt dat dan ook aan de verhuurder, waarop hij je in bijna perfect Engels de namen van de ‘must see’s’ van het eiland geeft. Eenmaal in de auto dreun je ze nog een keer op. Ja, hij noemde toch echt Playa del Ingles in Maspalomas, Meloneras, Puerto Rico en Las Palmas . Puerto Rico was volgens de man enigszins ver, maar perfect voor op een latere tijdstip van de vakantie. Het lijkt een veelbelovende vakantie te worden!

Gran Canaria is naast rustgevend ook een erg levendig eiland. Kom en ontdek dus de verschillende kanten van Gran Canaria!

Onze Gran Canaria aanraders

Hotel Servatur Waikiki
Vertrek 07-06-2022
Keulen
8,5
361 p.p.
Nu checken
Hotel Lopesan Abora Buenaventura
Vertrek 11-12-2021
Dusseldorf
8,2
346 p.p.
Nu checken
Hotel HD Parque Cristobal
Vertrek 09-12-2021
Eindhoven
8,2
432 p.p.
Nu checken
Hotel Bull Eugenia Victoria
Vertrek 21-06-2022
Keulen
8,5
484 p.p.
Nu checken
Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!