In de zomervakantie voordelig weg met BeachCheck

Zomervakantie 2016


Home - Zomervakantie

Vakantie vieren met vrienden of familie in de langste vakantie van het jaar

meer informatie

Zomervakantie 2016


Het is zo ver! De zomervakantie van 2016 is aangebroken! Tijd om samen met je familie of je vrienden heerlijk te gaan genieten van een voordelige vakantie naar de zomerzon. Zie je jezelf al op een strandbedje liggen, genietend van een koud drankje? Of liever een onvergetelijke actieve vakantie, met duiken en racen op een jetski? BeachCheck heeft het breedste aanbod van heerlijke strandvakanties voor je klaar liggen. 

Spanje en Portugal

Zoek dichtbij de zomerzon op! Op een paar uur vliegen liggen verschillende zonnige Spaanse en Portugese stranden voor u klaar. De vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de gezellige terrasjes in pittoreske dorpjes maken Spanje en Portugal populaire vakantieplaatsen.

Turkije en Egypte

Ga je liever iets verder weg, dan zijn Turkije en Egypte perfecte vakantiebestemmingen! Het heerlijke weer, de gezellige badplaatsen aan de Middellandse Zee en de Rode Zee met zonovergoten stranden, en natuurlijk de prachtige duikplekken maken deze landen onweerstaanbaar. Ook voor culturele uitstapjes zijn Turkije en Egypte ideale bestemmingen.

Curaçao, Canarische Eilanden, of andere verre bestemmingen

Hou je meer van verre reizen naar exotische oorden? Ook hier heeft BeachCheck een breed aanbod voor! Reis bijvoorbeeld af naar het prachtige Curaçao, waar je volop kan genieten van de zonnige stranden en enorm mooi kan duiken tussen de tropische vissen. Of kies een van de altijd zon zekere Canarische Eilanden uit voor je zomervakantie! Met temperaturen boven de 25 graden en de meeste zonne-uren in de zomermaanden is een warme vakantie waar je heerlijk bruin van terug komt gegarandeerd! BeachCheck heeft nog veel meer verre bestemmingen in de aanbieding, zoals Sint Maarten, de Malediven of Indonesië. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan strandvakanties naar de zon.

Wanneer is het zomervakantie in 2016?

De zomervakantie van 2016 loopt in regio midden van 09-07-2016 t/m 21-08-2016, in regio noord van 16-07-2016 t/m 14-08-2016 en in regio zuid van 23-07-2016 t/m 04-09-2016.

Bedenk jouw perfecte all-inclusive zomervakantie en boek deze bij BeachCheck: waar wil je heen, hoe lang wil je gaan, en vanaf waar wil je vliegen? BeachCheck geeft je het breedste overzicht en de beste prijs. Boek zo de voordeligste zomervakantie naar zon, zee en strand. 

De mooiste zomervakanties

Er zijn geen resultaten gevonden

Laat alles zien
Home > Zomervakantie