BeachCheck | Over ons

Over BeachCheck

Met BeachCheck vergelijk je alle prijzen voor dezelfde strandvakantie. Daarnaast checken we tegelijkertijd of het slimmer en voordeliger is om de vakantie los samen te stellen. Bij BeachCheck vind je dan ook altijd de beste deal!

Pakketreis of los samengesteld

Veel mensen kiezen voor een traditionele pakketreis van vakantieaanbieders als TUI, Corendon, Neckermann of Alltours. Een fijne vlucht, mooie accommodatie en handige transfer, wel zo makkelijk! Tegenwoordig is er door de komst van low-cost vliegtuigmaatschappijen echter een grote groep mensen die hun vakantie simpel zelf samenstellen. Vaak voordeliger en voor sommigen zelfs een sport!

Bij BeachCheck zijn we ook dol op het los samenstellen van vakanties. De goedkoopste vluchten combineren met mooie accommodaties en handige transfers. Door onze eigen pakketjes samen te stellen, zijn wij vaak in staat om je een goedkopere deal aan te bieden dan je kan vinden bij andere vakantieaanbieders. Lukt het ons een keertje niet om de vakantie goedkoper aan te bieden, dan boek je gewoon de beste deal bij ons die op dat moment geldt. Met BeachCheck win jij dus altijd!

Wie zijn wij?

BeachCheck is een online label van Disma Reizen. Wij zijn één van de grootste zelfstandige reisbureaus van Nederland en zijn gevestigd in Noord-Brabant. Ons hoofdkantoor vind je in Tilburg.

BeachCheck is de eerlijkste vakantieprijsvergelijker van Nederland. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten. We zijn benieuwd.
BeachCheck zonvakanties