Géén boekingskosten Geld-Terug-Garantie*


ACTIEVOORWAARDEN Zomer Sale Weken

  • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Zomer Sale Weken’(hierna: “De Actie”), georganiseerd door BeachCheck.
  • Door gebruik te maken van de Actie, verklaren klanten (hierna: “Deelnemers) te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met deze voorwaarden (hierna: “Actievoorwaarden”).
  • BeachCheck behoudt zich het recht voor om deze Actie te wijzigen of te beëindigen en de regels, Actievoorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat BeachCheck daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de klant. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en staking of wijziging van de actie zal door BeachCheck bekend worden gemaakt via beachcheck.com/voorwaarden-zomer-sale-weken.
  • Voor zover in deze voorwaarden daarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, zijn de ANVR Reisvoorwaarden, de Algemene Voorwaarden BeachCheck en de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen en de garantieregeling van het Calamiteitenfonds onverminderd van toepassing. Daarnaast zijn de aanvullende voorwaarden, waaronder de Algemene Vervoersvoorwaarden van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij en de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende accommodatie(s) onverminderd van toepassing.
  • BeachCheck heeft te allen tijde het recht om de Actie aan te passen in onder andere situaties waarin er sprake is van een technische storing, druk- of zetfout of er een verdenking van fraude bestaat.
  • Op deze Actie is Nederlands recht van toepassing.
  • De kortingscode ZOMER100 is alleen van toepassing op BeachCheck vakanties. Dat betekent dat deze vakanties uitgevoerd worden door BeachCheck en wij dus als reisorganisator optreden tijdens de vakantie.
  • Minimale reissom bedraagt € 1000,-.
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere kortingscodes en/of acties.
  • Actie loopt tot en met 11-6-2023 en is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
Wat wil je weten?
Zomer Sale Weken

Heb je vragen over de Zomer Sale Weken? Dan worden ze hier beantwoord. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. 

Zomer Sale Weken
Tot wanneer is deze actie geldig?

De actie loopt tot en met 11-6-2023. 

Wat zijn BeachCheck vakanties?

BeachCheck vakanties zijn door BeachCheck uitgevoerde vakanties. In de kassabon op onze website tonen wij met wie je op vakantie gaat. Staat daar BeachCheck, dan is de korting van 100,- van toepassing wanneer je reissom meer dan € 1000,- bedraagt. 

Waarom is de korting niet van toepassing op vakanties van andere touroperators?

BeachCheck mag niet zomaar korting geven op vakanties die uitgevoerd worden door andere reisorganisaties, zoals TUI, Corendon of FTI. 

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!