Introductie

Vakantie Bangkok

Bangkok, you love it or you hate it. Op het eerste gezicht schrikt de stad u misschien een beetje af door het chaotische verkeer en de vele mensen op straat, maar naarmate de tijd zult u merken dat de hoofdstad van Thailand een hoop te bieden heeft. Vele mensen waarderen de stad als begin- en/of eindpunt van een rondreis door Thailand.

Khao San Road is dé bestemming voor backpackers en daarmee het absolute toeristenmekka. Het is er ongelooflijk druk, maar toch wel echt een bezoekje waard. Wellicht is het één van de stops die u kunt maken tijdens een fietstocht door de Thaise hoofdstad. Er worden namelijk verschillende fietsroutes aangeboden door heel Bangkok en dit is dan ook een bijzondere manier om de stad te ontdekken. Eén van onze favorieten is de fietsroute door de stadsjungle en sloppenwijken. Waarschijnlijk maakt u het niet vaak mee dat u door iemands woonkamer fietst en men dit allemaal prima vindt.
In Bangkok en omstreken zijn ook verschillende grote markten. Een bijzondere markt is de drijvende markt met de naam Damnoen Saduak, de bekendste van alle drijvende markten in het land. Lokale verkopers verhandelen de meest uiteenlopende producten vanaf het water in een bootje, een bijzonder tafereel om te aanschouwen.

Tijdens uw verblijf in Bangkok mag een bezoek aan één of meerdere tempels niet worden overgeslagen. Gelukkig is er een tempel te vinden op bijna iedere hoek van iedere straat. De grootste en oudste tempel van Thailand, Wat Pho, is vooral bekend door de aanwezigheid van de liggende Boeddha. Andere interessante tempels zijn Wat Arun en natuurlijk de Wat Phra Kaew, beter bekend als het Koninklijk Paleis. Houdt tijdens een bezoek aan een tempel altijd rekening met de strenge kledingvoorschriften en houdt u te allen tijde aan de gedragsregels.

Onze Bangkok aanraders

Hotel Century Park
Vertrek 22-05-2024
Brussel Zaventem
7,7
Goed
950 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Tai-Pan
Vertrek 22-05-2024
Brussel Zaventem
8,3
Heel goed
943 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Siam at Siam Design
Vertrek 29-05-2024
Brussel Zaventem
7,0
Goed
1123 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel The Cottage Suvarnabhumi
Vertrek 22-05-2024
Brussel Zaventem
5,0
889 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!