Introductie

Vakantie Ohrid

Ohrid is de populairste vakantiebestemming van Macedonië. Deze stad ligt aan het gelijknamige meer waar u aan kunt ontspannen. Het Meer van Ohrid ligt op de grens tussen Macedonië en Albanië en is voor velen dé reden om naar Macedonië af te reizen. Het meer is zó ontzettend groot dat u het gevoel hebt dat het een zee is. Daarnaast is het Meer van Ohrid extra bijzonder vanwege het feit dat dit tot één van de oudste en diepste meren ter wereld behoort.

Ohrid is nog nauwelijks ontdekt door het grote publiek. Ver weg van de massa geniet u hier van de typische Macedonische sfeer én van voordelige prijzen. U heeft mogelijk nog nooit zo weinig betaalt voor een driegangen diner als in Ohrid.

Rond het Meer van Ohrid vindt u veel kiezelstranden. Gelukkig zijn er veel ligbedden op de stranden te vinden waardoor u comfortabel kunt relaxen aan het meer. Naast relaxen kunt u rond het Meer van Ohrid veel culturele activiteiten ondernemen. Bezoek een paar van de ontelbare religieuze plekken zoals het St. Naum klooster, wandel naar het middeleeuwse Fort Samuil waar u een onvergetelijk uitzicht hebt over Ohrid of stap aan boord van een rondvaartboot om Macedonië en Albanië vanaf het water te bekijken.

Onze Ohrid aanraders

Aparthotel Inex Gorica
Vertrek 09-06-2024
Amsterdam
1641 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Aparthotel Granit
Vertrek 09-06-2024
Amsterdam
1096 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Millenium Palace
Vertrek 09-06-2024
Amsterdam
956 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Lebed
Vertrek 09-06-2024
Amsterdam
1039 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!