Informatie coronavirus
Introductie

Vakantie

Riga is ideaal voor een leuke stedentrip. De hoofdstad van Letland ligt op twee uur vliegen van Nederland en de verscheidenheid van bezienswaardigheden is groot. Dit komt doordat Letland lange tijd eigendom is geweest van omliggende landen zoals Rusland, Polen, Zweden en Duitsland. Verschillende invloeden van deze landen zijn tot op de dag van vandaag terug te zien aan de bezienswaardigheden in Riga.

Toch heeft Riga ook haar eigen karakter weten te behouden met haar pittoreske middeleeuwse binnenstad en de kleurrijke Art Nouveau gebouwen. Bezoek tijdens uw stedentrip zeker de Dom van Riga, de St. Peterskathedraal en Riga Castle. Riga staat bekend als een echte muziekstad. De Letten doen niets liever dan zingen. In de stad vinden dan ook vaak festivals en muziekconcerten plaats. Al met al zult u uw ogen uitkijken aan de diversiteit die deze hoofdstad u te bieden heeft.

Onze aanraders

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!