Introductie

Vakantie Dubrovnik

Dubrovnik heeft als bijnaam ‘de Parel van de Adriatische Zee’ en dat heeft een reden. Wij durven gerust te stellen dat Dubrovnik tot één van de mooiste steden van Kroatië behoort. Het is een heerlijke stad om doorheen te wandelen en op ontdekkingstocht te gaan, vooral het historische centrum dat volledig omgeven is door vestingmuren. Dwaal door de smalle en schilderachtige straatjes om vervolgens uit te komen bij gezellige stadspleintjes met fonteinen, winkeltjes en goed gevulde terrassen.

Bij een bezoek aan Dubrovnik zullen een paar dingen u opvallen. Vrijwel alle huizen en bouwwerken in het oude gedeelte van Dubrovnik hebben authentieke rode daken. Daarnaast zal de schitterende ligging aan de Adriatische Zee u ook opvallen. Een aanrader is dan ook om in deze stad naar een hooggelegen uitzichtpunt te gaan om van een panoramisch uitzicht te genieten met de sierlijke bouwwerken met rode daken op de voorgrond en de blauwe zee op de achtergrond. Na het gezien hebben van dit uitzicht zult u helemaal snappen waarom Dubrovnik terecht op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Onze Dubrovnik aanraders

Hotel Rixos Premium
Vertrek 23-04-2024
Weeze
10,0
Uitstekend
718 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Uvala
Vertrek 22-10-2024
Dusseldorf
8,7
Heel goed
802 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Komodor
Vertrek 22-10-2024
Dusseldorf
8,3
Heel goed
662 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Splendid
Vertrek 17-10-2024
Amsterdam
8,2
Heel goed
710 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!