Introductie

Vakantie Napels

Napels kan op het eerste aanzicht erg druk en chaotisch lijken, maar wanneer u de stad wat beter leert kennen zult u beseffen dat dit een cultuurstad pur sang is. Je beleeft hier het echte Italië dat tot uiting komt in de volkswijken, de restaurants (waar steevast pizza en pasta op ieder menu staan) en de typisch Italiaanse gebouwen. Met een wandeling door Centro Storico, oftewel het oude centrum, zul je gegarandeerd de pittoreske straatjes tegenkomen die u zult herkennen van de ansichtkaarten.

Napels vormt een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Pompeï. Napels ligt in de schaduw van de veelbesproken vulkaan Vesuvius. In de Romeinse tijd is de Vesuvius uitgebarsten waardoor het stadje Pompeï onder een dikke laag as is bedolven. Tot op de dag van vandaag zijn de gevolgen van deze uitbarsting te zien in Pompeï. Maak een uitstapje naar Pompeï extra leerzaam met een gids die u naar de ruïnes van Romeinse straten, badhuizen, amfitheaters en woonhuizen brengt en u van de nodige informatie voorziet.

Onze Napels aanraders

Hotel Grand Europa
Vertrek 10-12-2024
Amsterdam
5,2
507 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Majestic
Vertrek 26-11-2024
Amsterdam
810 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Caravaggio
Vertrek 15-08-2024
Keulen
645 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Piazza Bellini
Vertrek 20-11-2024
Amsterdam
655 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!