Introductie

Vakantie

Het Comomeer is te vinden in het Noorden van Italië. Het meer heeft haar naam te danken aan de stad Como die hier ook te vinden is. In dit gebied vindt u ook een gebergte namelijk het Monte Legnone gebergte. Het meer heeft een oppervlakte van 146 km2. Het Comomeer heeft ontzettend veel leuke stadjes, maar u kunt hier ook terecht voor een actieve trip. Het Comomeer leent zich er namelijk voor om te wandelen, te fietsen of om verschillende watersporten uit te voeren.

In het meer ligt het eilandje Isola Comacina, dit eilandje is niet druk bezocht behalve op de 24e van juni. Dan is er een klein festival ‘’Festa di San Giovanni’’. Rond het eiland liggen dan veel verlichte bootjes en het festival wordt er afgesloten met vuurwerk. Leuk om te weten is dat ook vele internationale celebrities graag aan het Comomeer verblijven. Dus maak een mooie wandeling langs het comomeer of geniet van een boottocht, wellicht spot u nog iemand… ?

Onze aanraders

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!