Introductie

Vakantie

Het Balatonmeer is het grootste van midden-Europa en is gelegen in Hongarije. Het meer is maar liefst 79 kilometer lang en heeft een breedte van 15 kilometer. Het Balatonmeer is één van de belangrijkste toeristische plekken van Hongarije, elk jaar brengen dan ook veel toeristen een bezoek aan dit gebied. Het Balatonmeer beschikt over veel hotels, cafés, clubs en restaurants. Buiten de drukkere steden kent dit gebied ook rustigere dorpen waar u kunt genieten van de prachtige bossen en wijngaarden, u kunt hier ook prachtige een wandelingen of een fietstochten maken.

Houdt u van een feestje? Dan is het Balaton Sound Festival zeker een bezoek waard, dit vindt jaarlijks plaats aan de oever van het Balatonmeer ten hoogte van de stad Siófok. In de oude jachthavens kunt u terecht voor het huren van een zeilboot, tevens kunt u hier ook zeillessen nemen. Het Balatonmeer is ook geschikt voor watersport, dit omdat motorboten ook verboden zijn op dit water.

Onze aanraders

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!