Géén boekingskosten Geld-Terug-Garantie*

Introductie

Vakantie Londen

Londen is één van die plekken op deze wereld die iedereen zeker eens in zijn of haar leven bezocht moet hebben. Londen biedt vele wereldberoemde bezienswaardigheden en attracties, zoals Buckingham Palace, de Big Ben en Piccadilly Circus.

Stap in één van de typische rode dubbeldekkers of pak de razendsnelle metro. Ga winkelen in Oxford Street en Regent Street, bezoek het alternatieve Camden, draai een rondje in de Londen Eye of bezoek een van de vele Londense voetbalclubs. Uiteraard is het belangrijk dat er tussendoor nog even naar de koningin gezwaaid wordt bij Buckingham Palace.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog de vele musea en theaters. Op West End draaien al jaren bekende musicals als de Lion King, Wicked en Les Misérables. In de National Gallery, Natural History Museum en het British Museum bekijkt u sommige van de belangrijkste collecties ter wereld.

Een bezoek aan deze wereldstad is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan het wassenbeeldmuseum van Madame Tussauds. Tijdens een bezoek aan dit museum zie je een aantal grote beroemdheden en wereldleiders, maar natuurlijk ook de leden van het Koninklijk huis. Maak een wandeling door de 14 zones en bekijk vele wassenbeelden van sporthelden, filmsterren, historische figuren, wereldleiders etc.

Onze Londen aanraders

Hotel Yotel London Clerkenwell
Vertrek 22-08-2024
Eindhoven
729 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel The Gate
Vertrek 01-01-2025
Keulen
820 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel The Hoxton Shepherds Bush
Vertrek 29-07-2024
Eindhoven
842 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Aparthotel Wilde Aparthotels London - Paddington
Vertrek 01-01-2025
Keulen
1123 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!