Introductie

Vakantie Londen

Londen is één van die plekken op deze wereld die iedereen zeker eens in zijn of haar leven bezocht moet hebben. Londen weet historisch en modern vermaak perfect te combineren en heeft dan ook een breed aanbod van wereldberoemde bezienswaardigheden en attracties te bieden, zoals Buckingham Palace, de Big Ben en Piccadilly Circus.

Stap in een typische rode dubbeldekker voor de authentieke ervaring of pak de razendsnelle metro om je snel van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Stap uit om te gaan winkelen in Oxford Street en Regent Street, een kleurrijk bezoek te brengen aan het alternatieve Camden, een rondje te draaien in de Londen Eye of een wedstrijd bij te wonen van een van de vele Londense voetbalclubs. Uiteraard is het ook belangrijk dat er tussendoor nog even naar de koningin gezwaaid wordt bij Buckingham Palace.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog de vele musea en theaters. Op West End draaien al jaren bekende musicals als de Lion King, Wicked en Les Misérables. In de National Gallery, Natural History Museum en het British Museum bekijkt u bovendien sommige van de belangrijkste kunstcollecties ter wereld.

Onze Londen aanraders

Hotel The Hoxton Shepherds Bush
Vertrek 31-07-2024
Dortmund
784 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Yotel London Clerkenwell
Vertrek 24-08-2024
Eindhoven
785 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel The Gate
Vertrek 01-01-2025
Keulen
978 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Aparthotel Wilde Aparthotels London - Paddington
Vertrek 01-01-2025
Keulen
1131 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!