Introductie

Vakantie

Beieren is de grootste deelstaat van Duitsland. De hoofdstad van deze deelstaat is München. Dit gebied kent enorm veel verscheidenheid. U vindt hier mooie bossen, hoge bergen, weide, meren en enorm veel geschiedenis. Wilt u er actief op uit? Dan kunt u prachtig wandelen in de bergen of een mooie fietstocht langs de Donau plannen. Ontspannen na deze tocht? Kijk een voetbalwedstrijd van FC Bayern München, de club die erg belangrijk is voor deze deelstaat.

Buiten de natuur kent Beieren ook leuke steden, zoals de hoofdstad München. In deze stad kun je bijvoorbeeld terecht voor het Oktoberfest, maar je kunt hier ook goed winkelen! Andere bekende steden in Beieren zijn Neurenberg, Würzburg en Bamberg. In Beieren vindt u veel kastelen en burchten die een bezoekje zeker waard zijn. Slot Neuschwanstein is een van de mooiste kastelen van dit gebied.

Onze aanraders

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!