Informatie coronavirus
Introductie

Vakantie

Bon Bini Aruba! Aruba is het kleinste eiland van de ABC eilanden, gelegen in het Caribisch gebied. Aruba is een zelfstandig land dat tot het Koninkrijk der Nederlanden behoort, waardoor je hier gewoon Nederlands kunt spreken! De hoofdstad van Aruba is Oranjestad.

De stad straalt verschillende sferen uit. Zo vind je hier veel koloniale panden in verschillende vrolijke kleuren! Oranjestad heeft een hippe kant, met winkelcentrums vol exclusieve winkels. Je vindt in Oranjestad ook vele gezellige restaurants en gezellige clubs!

Ontdek de prachtige stranden met de bekende azuurblauwe zee en parelwitte stranden op Palm en Eagle beach.

Ga een dag op pad met een jeep en ontdek de prachtige ruige noordkust van het eiland. Bezoek hier de hoogtepunten als Arikok National park, natural pool en de bekende alto vista kapel. Er is voor alle doelgroepen wat te vinden op dit prachtige eiland!

TIP: Breng een bezoek aan Baby Beach, het strand waar de lokale bewoners vaak komen. De naam Baby Beach heeft het strand gekregen doordat het strand uitermate geschikt is voor kinderen. De baai loopt nauwelijks af en is op 20 meter afstand nog steeds maar 1 meter diep. Het water hier is mooi blauw en helder, waardoor je hier ook erg goed kunt snorkelen.

Onze aanraders

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!