Boek bij BeachCheck voordelig jouw duikvakantie

Duikvakantie


Home - Duikvakantie

Laat je betoveren door de magische onderwaterwereld van duiken

meer informatie

Duikvakantie


Laat je betoveren door de magische onderwaterwereld van duiken.

Naast een zonnige strandvakantie boven het water, op het strand of aan het zwembad is er op veel van deze plaatsen ook de mogelijkheid om te duiken. En wat valt daar veel te zien! Van kleurrijk koraal en waterplanten tot exotische vissen en andere zeedieren. Laat je verrassen door de magie van de onderwaterwereld.

Duikbrevet

Heb je nog geen PADI duikbrevet? Geen probleem! Bij bijna alle accommodaties zit ook een duikschool, waar je een introducerende duik kan doen of duiklessen kan volgen. Veel accommodaties hebben ook een eigen huisrif, waar alleen duikers van die accommodatie mogen komen. Dit zorgt voor een heerlijk rustige duikervaring.

Beste duikbestemmingen

De bekendste en meest populaire plaatsen waar je kan duiken zijn de Rode Zee in Egypte, de Malediven en Curaçao. Hiernaast heeft BeachCheck ook een aanbod van de wat minder bekende duikbestemmingen. Zo zijn ook Bonaire, Indonesië, Malta en Mexico prachtige duikbestemmingen! De oceaan rond Bonaire wordt ook wel ‘divers paradise’ genoemd. Bekijk het aanbod van BeachCheck, en ervaar het zelf!

De mooiste duikvakanties

Er zijn geen resultaten gevonden

Laat alles zien
Home > Duikvakanie