Corona-voucher

Heb je een vakantie geboekt bij BeachCheck en is deze in verband met de gevolgen van het coronavirus geannuleerd vóór 9 december 2020? Dan ontvang je van ons een Corona-voucher.

We verkeren momenteel, door de uitbraak van het coronavirus, in een zeer uitzonderlijke situatie. Een situatie die gevolgen met zich mee brengt waarmee we niet eerder te maken hebben gehad. Daarom waren wij genoodzaakt veel reizen te annuleren. We betreuren de enorme impact van het coronavirus op alle vakantieplannen, maar verwelkomen je graag weer in de nabije toekomst, om er samen alsnog een onvergetelijke vakantie van te maken.

 

Wie ontvangt de Corona-voucher?

 

Als jouw vakantie in verband met het coronavirus is geannuleerd, ontvang je ter compensatie van deze annulering een Corona-voucher. Het gaat om bij BeachCheck geboekte vakanties met een vertrekdatum tussen 13 maart 2020 en 9 december 2020. Je ontvangt van ons een voucher ter waarde van de door jou betaalde reissom van jouw reis. Hierover nemen we contact met je op.

Hoe lang is de voucher geldig?

De voucher is een jaar lang geldig op alle pakketreizen uit het aanbod van BeachCheck. Je hebt dus een jaar lang de tijd om een nieuwe vakantie uit te zoeken op onze website www.beachcheck.com. De nieuwe vertrekdatum mag dus ook ná de geldigheid van de voucher zijn, zolang de boeking maar binnen één jaar na uitgifte is gedaan.

Heb je vragen?

Heb je een vraag of ontvang je graag wat meer duidelijkheid over de voucher, check dan even de veelgestelde vragen over de maatregelen rondom het coronavirus en de voucher.

Voorwaarden Corona-voucher

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de Corona-voucher.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de (inwisseling van de) Corona-voucher, uitgegeven door BeachCheck, gevestigd te 5038 JM, Tilburg aan de Hart van Brabantlaan 30.

 • De Corona-voucher wordt enkel verstrekt aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke boeking en de waarde van de Corona-voucher stemt overeen met de reeds door jouw betaalde reissom van de oorspronkelijke boeking.
 • Deze Corona-voucher valt conform het (tijdelijke) bestuursbesluit d.d. 16 maart 2020 onder dekking van de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.
 • Deze Corona-voucher kan uitsluitend gebruikt worden ten behoeve van (gedeeltelijke) betaling van één of meer (pakket)reizen uit het reisaanbod van BeachCheck.
 • De reis dient te worden geboekt via BeachCheck.com en deze Corona-voucher kan uitsluitend ten tijde van de boeking worden ingeleverd.
 • De Corona-voucher is geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte.
 • Indien je bij boeking minder besteedt dan de op de voucher vermelde waarde, blijft er een restantwaarde op de voucher staan. De datum van uitgifte en geldigheidsduur van de initieel uitgegeven Corona-voucher blijven van toepassing op deze restantvoucher.
 • Indien je bij boeking meer besteedt dan de op de Corona-voucher vermelde waarde, dien je het verschil bij te betalen.
 • Indien je na inwisseling van de Corona-voucher de nieuw geboekte reis annuleert, ontvang je wederom een voucher ter waarde van het bestede bedrag. Deze nieuwe voucher valt niet onder de dekking van de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.
 • De Corona-voucher is op naam gesteld en strikt persoonlijk. Overdracht van de (restant)voucher is slechts mogelijk aan een (andere) deelnemer van de oorspronkelijke boeking en onder de voorwaarde dat dit vooraf kenbaar wordt gemaakt aan BeachCheck. Je kan de voucher dus niet weggeven of verkopen aan derden, wanneer zij geen deel uitmaken van de oorspronkelijke boeking.
 • Indien je na inwisseling van de Corona-voucher de nieuw geboekte reis annuleert, ontvang je wederom een voucher ter waarde van het bestede bedrag. Deze nieuwe voucher valt niet onder de dekking van de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.
 • Indien BeachCheck aan de hand van enige ontbrekende (beveiligings)kenmerken enigszins het vermoeden heeft dat deze Corona-voucher ongeldig of vervalst is, kan zij deze als ongeldig aanmerken en deze als betaalmiddel weigeren en contante betaling van de klant eisen. Kopiëren, namaken, vermenigvuldigen en/of op enigerlei wijze reproduceren van deze Corona-voucher is verboden. Bij overtreding van deze bepaling wordt aangifte gedaan.
 • Wanneer de Corona-voucher niet is ingewisseld vóór het verstrijken van de geldigheidsduur, kan er nadien een verzoek bij BeachCheck worden ingediend om de waarde van de Corona-voucher in contanten uitgekeerd te krijgen. Na uiterlijk één jaar, maar niet eerder dan 6 maanden na de datum van uitgifte, is BeachCheck verplicht om de volledige (restant)waarde uit te keren van de voucher.
 • Voor vragen ten aanzien van (inwisseling van) de Corona-voucher kan je terecht op https://beachcheck.com/veelgestelde-vragen.
Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!