Géén boekingskosten Geld-Terug-Garantie*


COVID Care Service

Ga dit jaar nog ontspannen op vakantie met TUI. Op alle pakketreizen voorzien van het COVID Care logo ontvang je namelijk automatisch de COVID Care Service. Dit houdt in dat wanneer jij onverhoopt COVID-19 symptomen ervaart tijdens je vakantie in het buitenland met vertrek tot en met 31 maart 2021, je kan rekenen op de volledige ondersteuning van TUI. 

De COVID Care Service dekt bovendien de kosten voor het afnemen van een COVID-19 test ter plaatse. Mocht je positief testen op COVID-19 tijdens je vakantie, dan dekken we ook de kosten van eventuele medische hulp ter plaatse of medisch noodzakelijke repatriëring. Als je in quarantaine wordt geplaatst tijdens je vakantie zorgen wij er bovendien voor dat je langer op je bestemming kunt blijven, samen met je reisgezelschap. Uiteraard zorgen we er dan ook voor dat jullie weer veilig thuis komen.

Wat houdt de COVID Care Service in?

Deze volgende voorwaarden zijn van toepassing op de COVID Care Service:

  • De COVID Care Service geldt automatisch op alle pakketreizen uitgevoerd door TUI. De vakanties die hier in aanmerking voor komen zijn duidelijk aangemerkt met het COVID Care logo op onze website.
  • Er is 24/7 telefonisch medische assistentie bij COVID-19 besmetting.
  • Dekking van kosten COVID-19 test, eventuele medische kosten, langer verblijf en medisch noodzakelijke repatriëring bij een positieve COVID-19 test.
  • Geldig voor het hele reisgezelschap
  • De COVID Care Service is ALLEEN geldig op door TUI geproduceerde pakketreizen. De uitvoerende reisorganisatie wordt altijd duidelijk kenbaar gemaakt bij de laatste boekstap op onze website. Wanneer dit een andere uitvoerende reisorganisatie betreft dan TUI, dan is de COVID Care service helaas niet geldig. 

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Repatriëring is geregeld

  • Wanneer je een pakketreis boekt uitgevoerd door TUI, welke tevens voorzien is van het Covid Care logo op onze website, ben je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie.
  • Bij een pandemie, natuurramp of andere calamiteit op jouw bestemming, brengt de uitvoerende reisorganisatie jou en je reisgezelschap weer veilig naar huis.

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten?
Tijdens het boeken
Voor je op vakantie gaat
Tijdens het boeken
Wanneer is de COVID Care Service geldig?

De COVID Care Service geldt automatisch op alle pakketreizen uitgevoerd door TUI met vertrek tot en met 31 maart 2021. Dit wordt duidelijk aangegeven door het COVID Care Service logo op onze website. Twijfel je over de uitvoerende reisorganisatie van de door jouw gekozen vakantie, check dan bij de laatste boekstap of dit TUI betreft. Let op: de COVID Care Service is alleen geldig op de TUI uitgevoerde pakketreizen en is niet van toepassing op pakketreizen van andere touroperators. 

Wat kost deze service?

Je betaalt niets extra, dus jouw vakantie wordt niet duurder.

Is deze service geldig op alle vakanties?

De COVID Care Service is automatisch inbegrepen bij alle pakketreizen geproduceerd door TUI met vertrek tot en met 31 maart 2021. Deze service is dus NIET geldig op pakketreizen van touroperators als Corendon, De Jong Intra, Alltours of FTI. Heb je een vakantie op het oog, maar weet je niet of de COVID Care Service is inbegrepen? Neem dan gerust contact met ons Contact Center op.

Voor je op vakantie gaat
Heb ik dan ook nog een reisverzekering nodig?

Jazeker, we adviseren je om ook een reisverzekering af te sluiten voor jouw vakantie. De COVID Care Service is namelijk alleen geldig wanneer jij of iemand uit jouw reisgezelschap positief getest wordt op COVID-19.

Onze aanraders

Hotel Bull Eugenia Victoria en Spa
Vertrek 25-09-2024
Dusseldorf
8,5
Heel goed
674 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel RIU Oliva Beach Resort
Vertrek 11-12-2024
Dusseldorf
758 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Grand Park Lara
Vertrek 22-01-2025
Brussel Zaventem
8,2
Heel goed
493 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Servatur Waikiki
Vertrek 07-12-2024
Amsterdam
8,5
Heel goed
530 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!