Introductie
Bezienswaardigheden

Vakantie

Hallå! Na Norrbotters is Småland de grootste provincie van Zweden. Dit gebied is erg heuvelig en daadoor geschikt voor een heerlijke wandeling of een mooie fietstocht. Zoek je het liever wat dieper op? Duiken kan hier ook langs de mooie kustlijn. Blijf je liever droog dan kan je natuurlijk ook een mooie boottocht maken! In de streek Småland kan je culinair genieten, populaire gerechten zijn bijvoorbeeld raggmunk en kroppkakor.

Zweden staat bekend om design en cultuur, Småland sluit hier perfect bij aan. Je vindt in deze regio veel bedrijven die meubels ontwerpen. Binnen deze streek kan je ook terecht voor mooi glaswerk. Småland bruist van de natuur, een bezoek brengen aan het eiland Öland is de moeite waard, hier kun je een mooie wandeling maken en genieten op de zandstranden.

TIP: De streek Småland kent ook dieren die in het wild leven. Een leuk uitje wanneer hier bent is een tocht waarbij je elanden en bizons kunt spotten.
Leuk om te bezoeken in Småland:
Astrid Lindgren familiepark
Eiland Öland
Glasriket
Haga Park

Onze aanraders

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!