Introductie

Vakantie Praag

Loop over dé ‘eyecatcher’ van de stad; de Karelsbrug, aanschouw het wonderschone Oude Stadsplein en maak kennis met de Praagse Burcht. De Tsjechische hoofdstad Praag is een aaneenschakeling van historische bezienswaardigheden en wordt door velen tot één van de mooiste steden van Europa gerekend. De stad staat boordevol groene parken, tuinen, pleinen, kerken en synagogen. Het is niet voor niets dat Praag al verschillende eervolle bijnamen in de loop der jaren toegewezen heeft gekregen, zoals ‘Gouden Stad’ om de pracht van de stad te benadrukken.

Praag heeft een aantal ‘hotspots’ die u niet gemist mag hebben. De astronomische klok die ieder uur het Oude Stadsplein doet leven is echt een must-see en trekt veel bezoekers. Het Dansende Huis valt een beetje uit de toon vergeleken met alle andere bouwwerken in de stad. Het Dansende Huis is heel modern en is weer uniek op haar eigen manier. Winkel- en uitgaansliefhebbers zijn in Praag op het juiste adres. Er zijn talloze shoppingmalls en wist je dat de grootste discotheek van Europa in Praag te vinden is?

Onze Praag aanraders

Appartement Royal Court Apartments
Vertrek 06-11-2024
Dusseldorf
341 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Mosaic House
Vertrek 06-11-2024
Dusseldorf
562 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Golden Star - Zlata Hvezda
Vertrek 17-04-2024
Brussel Charleroi
627 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Stages
Vertrek 25-08-2024
Eindhoven
521 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!