Introductie

Vakantie Faro

Faro ligt aan de zuidkust van Portugal en is de hoofdstad van de Algarve. Onder toeristen is de stad bekend door de luchthaven als toegangspoort tot de stranden van de Algarve. Buiten de luchthaven om wordt Faro niet vaak bezocht en dat is zonde want u vindt er prachtige goudgele stranden en een sfeervol centrum.

Het centrum van Faro is gebouwd op witte rotsformaties. Hier vindt u nog de echte authentieke Portugese sfeer. Bovendien is het centrum schilderachtig te noemen met de Middeleeuwse stadsmuur en de pittoreske straatjes en pleinen. Het centrum is autovrij wat bijdraagt aan de knusse sfeer. Daarnaast zijn de terrasjes vrijwel altijd goed gevuld en de mensen genieten hier van het vredige leven.

Dicht bij het centrum ligt Praia de Faro waar u de eerdergenoemde goudgele stranden vindt. Het strand is lang en breed waardoor u niet dicht op andere zonaanbidders ligt, want het strand is ontzettend groot.

Onze Faro aanraders

Hotel Faro
Vertrek 30-11-2024
Keulen
7,3
Goed
574 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Eva Senses
Vertrek 01-10-2024
Brussel Zaventem
8,8
Heel goed
747 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel 3HB Faro
Vertrek 07-12-2024
Keulen
907 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!