Introductie

Vakantie Cancun

Soms lijken de foto’s op social media zó mooi dat u uzelf bijna niet kunt voorstellen dat dit daadwerkelijk zo mooi is. Wanneer u de Mexicaanse badplaats Cancun bezoekt zult u al gauw merken dat de foto’s niet liegen. U vindt hier turkooizen zeeën die u nog nooit zo helderblauw heeft gezien en de stranden lijken wel van poedersuiker. Cancun heeft één van de mooiste stranden van Mexico. Voeg daar het aangename klimaat aan toe en u heeft uw ideale strandvakantie te pakken!

Cancun bestaat eigenlijk uit twee delen: downtown Cancun en de hotelzone. Slechts een enkel hotel heeft minder dan vijf sterren classificatie in de hotelzone. De hotels die u hier vindt zijn echte tophotels met een hoog serviceniveau. De verleiding is groot om de hele vakantie in uw resort en op de stranden te relaxen, maar vergeet niet dat Cancun een prima uitvalsbasis is om eeuwenoude Maya-ruïnes te bezoeken zoals Chitzen Itza en Tulum. U zult bij de Maya-ruïnes uw ogen uitkijken en uzelf verwonderen dat zulke bouwwerken gemaakt zijn in tijden dat er nog geen hijskranen en bouwmachines waren.

Onze Cancun aanraders

Hotel Royalton Riviera Cancun
Vertrek 30-03-2024
Amsterdam
8,5
Heel goed
1490 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel RIU Dunamar
Vertrek 22-06-2024
Amsterdam
8,8
Heel goed
1399 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel RIU Caribe
Vertrek 08-06-2024
Amsterdam
8,0
Heel goed
1453 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Planet Hollywood Cancun An Autograph Collection All-Inclusive R
Vertrek 27-05-2024
Amsterdam
6,8
1697 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!