Introductie

Vakantie Rimini

Rimini is één van de populairste badplaatsen aan de Italiaanse Riviera. U vindt in deze kustplaats een bijzondere mix tussen kilometerslange stranden, een bruisend nachtleven én veel Romeinse historie.

De meeste vakantiegangers komen vooral voor de warme zon, de verkoelende zee en de goudgele stranden. Máár wat veel mensen niet weten, is dat Rimini ook een fijne vakantieplek is voor cultuurliefhebbers. De stad kent namelijk veel Romeinse historie waar tegenwoordig nog veel overblijfselen van te zien zijn. Tijdens een stadswandeling door het oude centrum zullen de plaatselijke bevolking, de gezellige terrasjescultuur en de archeologische vindplaatsen u zeker opvallen. De belangrijkste bezienswaardigheden van Rimini zijn de Romeinse poort Arco d’Augusto, de archeologische vindplaats Foro Romano en het Romeinse Amfitheater.

U merkt het wellicht al een beetje, maar Rimini heeft voor iedere vakantiereiziger wat leuks te bieden. Of u nu een echte strandliefhebber bent die het liefst een week lang aan de kust vertoeft, graag het strand afwisselt met historie en cultuur of het strand afwisselt met het uitgaansleven in de nachtelijke uren, in Rimini beleeft u altijd een topvakantie!

Onze Rimini aanraders

Hotel De France
Vertrek 01-06-2024
Brussel Charleroi
8,8
Heel goed
215 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Panoramic
Vertrek 19-05-2024
Eindhoven
8,8
Heel goed
518 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Oxygen Lifestyle
Vertrek 20-04-2024
Eindhoven
9,5
Uitstekend
532 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel I Suite
Vertrek 09-09-2024
Eindhoven
8,5
Heel goed
1030 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!