Introductie

Vakantie Budapest

De hoofdstad van Hongarije doet niet langer onder voor wereldsteden als Londen, Parijs of Barcelona. Budapest behoort sinds een aantal jaren namelijk tot het rijtje van mooiste steden van Europa. De stad is verdeeld in twee delen, Buda en Pest. De stadsdelen worden gescheiden door rivier de Donau en de stad verdient een meerdaags bezoek dubbel en dwars. Budapest is hot.

Deze bruisende bestemming combineert historische pracht en praal namelijk met een hippe, alternatieve kant. Budapest heeft het beste van beide werelden. Het bruisende nachtleven is onder meer te danken aan de ruin bars, creatieve en hippe uitgaansgelegenheden ontstaan in vervallen en leegstaande panden. De ruin bars beschikken bovendien vaak over een 'kert', een tuin. Enkele bekende ruin bars zijn Szimpla Kert, Instant en Fogas Haz. Uitgaan in Budapest is dus een unieke aangelegenheid en mag eigenlijk niet ontbreken bij een stedentrip Budapest.

Na een nachtelijk bezoek aan de ruin bars komt een ontspannen dag in het Széchenyibad goed van pas. Dit is één van de vele kuuroorden van Budapest en is bovendien de meest populaire.

Onze Budapest aanraders

Appartement Vagabond Broadway
Vertrek 16-03-2024
Brussel Charleroi
376 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Up Hotel Budapest
Vertrek 09-03-2024
Brussel Charleroi
9,3
Uitstekend
494 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel EST Grand Savoy
Vertrek 20-03-2024
Brussel Zaventem
9,5
Uitstekend
698 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!