Introductie

Vakantie

Aan de prachtige Côte d’Azur van Frankrijk vindt u de mondaine stad Nice. Het is een levendige badplaats met een chique uitstraling.

U vindt er een ruime baai en achter het strand vindt u een boulevard met een promenade van wel 5 km breed waar u heerlijk kunt flaneren. De Promenade des Anglais is een wereldberoemde boulevard die overschaduwt wordt door honderden palmbomen. Het is dé hotspot van Nice met alle monumentale gebouwen en de vele winkel-, eet- en uitgaansmogelijkheden.

Nice is erg ideaal om strand en stad af te wisselen, want het centrum is rijk aan tal van bezienswaardigheden. Een erg opmerkelijke bezienswaardigheid is de Russische Kerk. Het lijkt net of deze kathedraal afkomstig is van het Kremlin met alle sierlijke koepels. Tijdens een stadswandeling zult u nog veel meer bezienswaardigheden tegenkomen zoals Notre-Dame de Nice, Nice Cathedral en Vieux Nice.

Onze aanraders

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!