Introductie

Vakantie Marsa Alam

Marsa Alam is één van de zuidelijkst gelegen badplaatsen van Egypte aan de Rode Zee. Vooral snorkel- en duikliefhebbers zullen hun hart kunnen ophalen in Marsa Alam. De Rode Zee trakteert je op een fantastische onderwaterwereld waar u nog vaak aan zult terugdenken. Als echte liefhebber van duiken en snorkelen raden wij u daarom aan om in een resort te verblijven met een eigen huisrif.

Vanaf het strand van uw resort betreedt u zo de wonderbaarlijke onderwaterwereld waarbij kleurrijke vissen aan u voorbijtrekken. Veel lokale boten bieden excursies aan waarbij u de Rode Zee opgaat om ook op andere plekken te snorkelen of te duiken. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Dolphin House waar u wilde dolfijnen kunt zien spelen of u kunt een bootexcursie maken naar het welbekende Mara Abu Dabab rif waar u mogelijk zeeschildpadden en zeekoeien ziet zwemmen.

Wanneer u liever op het droge blijft is een spectaculaire quadsafari door het achterland van Marsa Alam echt een unieke belevenis. Onder begeleiding van een gids doorkruist u een woestijnlandschap en beleeft u het echte Egypte gevoel. Of ga mee op dagexcursie naar Luxor waar u het wonder van de Vallei der Koningen kunt aanschouwen.

Onze Marsa Alam aanraders

Resort Hilton Marsa Alam Nubian
Vertrek 08-03-2024
Dusseldorf
8,5
Heel goed
777 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Resort Brayka Bay
Vertrek 07-03-2024
Amsterdam
8,2
Heel goed
719 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Aurora Bay Resort
Vertrek 01-03-2024
Dusseldorf
7,3
Goed
526 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Casa Mare Resort
Vertrek 01-03-2024
Dusseldorf
8,3
Heel goed
608 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!