Introductie

Vakantie Berlijn

Berlijn is het middelpunt van Europese historie, de hoofdstad van Duitsland, broeiplaats van alternatieve, hippe uitvindingen en mensen en een stad met vele gezichten. Een stedentrip Berlijn is dan ook een rollercoaster waar geen eind aan lijkt te komen.

Berlijn is een bruisend geheel van bijzondere bezienswaardigheden, talloze musea, winkelstraten, trendy restaurants en een boeiend nachtleven. Eigenlijk heeft deze stad alles wat een stedentrip maar kan bevatten.

De roerige geschiedenis van Berlijn is natuurlijk bij vrijwel iedereen bekend. De Tweede Wereldoorlog en Koude Oorlog zijn alom vertegenwoordigd in de vorm van bezienswaardigheden als Checkpoint Charlie, de Berlijnse Muur, het Holocaust Monument en andere Joodse gedenkplaatsen. Behalve historische waarde is Berlijn ook een broedplaats van alternatieve stromen. Er zijn talloze hippe designer hotels, hostels, restaurants en cafés waar hipsters en Instagrammers zich maar wat graag laten zien. Historische gebeurtenissen en de moderne tijd zijn in Berlijn zo met elkaar vervlochten dat de stad met vrijwel geen enkele andere stad ter wereld vergeleken kan worden. Berlijn is uniek in haar soort en een aanrader voor iedere soort toerist.

Onze Berlijn aanraders

Hotel AMANO East Side
Vertrek 23-07-2024
Brussel Zaventem
10,0
Uitstekend
606 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Aparthotel Wilde Aparthotels Checkpoint Charlie Berlin
Vertrek 20-07-2024
Brussel Zaventem
1152 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!