Introductie

Vakantie Curacao

Bon Bini Korsou! Zoals de lokale bevolking het zeggen.Curaçao is het grootste eiland van de ABC eilanden, gelegen in het Caribisch gebied. De hoofdstad van Curaçao is Willemstad. U vindt hier de beroemde Handelkade in de wijk Punda met de bekende gekleurde huisjes en de kenmerkende koningin Emmabrug, ook wel de pontjesbrug genoemd.

Bezoek op Curaçao de prachtige baaien of ga er met een huurauto op uit om het eiland te verkennen. Ga een avond op stap bij Jan Thiel. Zwem met dolfijnen bij het Sea Aquarium, een ervaring die u nooit meer zult vergeten! De populairste stranden zijn Jan Thiel en Mambo Beach.

Een heerlijk tropisch eiland dat onderdeel is van het Koninkrijk der Nederlanden, waardoor je hier gewoon Nederlands kunt spreken! Een prachtig eiland met zijn eigen charmes!

TIP: Ga een dag met de boot naar Klein Curaçao. Klein Curaçao is een onbewoond eiland gelegen voor de kust van Venezuela. Rondom Klein Curaçao kun je erg goed duiken en snorkelen, er zijn dan ook vaak dagtochten naar dit eiland. Het kleine eilandje staat vooral bekend om zijn parelwitte stranden en azuurblauwe zee.

Onze Curacao aanraders

Vakantiepark Chogogo Dive en Beach Resort Curacao
Vertrek 31-03-2024
Amsterdam
9,2
Uitstekend
1030 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Resort Livingstone Jan Thiel
Vertrek 03-04-2024
Amsterdam
8,5
Heel goed
849 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Vakantiepark Papagayo Beach Resort
Vertrek 31-03-2024
Amsterdam
1523 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Trupial Inn en Casino
Vertrek 31-03-2024
Amsterdam
8,0
Heel goed
830 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!