Introductie

Vakantie Havana

Oldtimers in allerlei kleuren, oude koloniale bouwwerken, Cubaanse sigaren en livemuziek op iedere straathoek. Al deze kenmerken komt u gegarandeerd tegen bij een bezoek aan het bruisende Havana. Deze stad is naast de hoofdstad van Cuba ook culturele hart van het land. Wanneer u een taxiritje maakt in een nostalgische, Amerikaanse ‘oldtimer’ zult u hier zeker achter komen.

Tijdens een stadswandeling door Havana maakt u eigenlijk een soort reis terug in de tijd. Havana kent namelijk een ontzettend grote geschiedenis die tot op de dag van vandaag terug te zien is aan verschillende bezienswaardigheden in het stadshart. Habana Vieja is de wijk die Havana groot heeft gemaakt. Hier vindt u het traditionele straatbeeld waar Cuba bekend om staat. Loop ook een rondje over Plaze de la Revolución waar voormalig president Fidel Castro zijn toespraken hield. Bij restaurant La Bodeguita kunt u heerlijk bijtanken met een Mojito, dit is tevens de plek waar dit wereldberoemde drankje voor het eerst geschonken werd. Vergeet niet om Malecón mee te pakken tijdens uw bezoek aan Havana. Deze boulevard is altijd erg levendig en u kunt er heerlijk uitwaaien!

Havana is een ideale plek om stad en strand af te wisselen. Binnen ‘no time’ bent u bijvoorbeeld bij Playa del Este waar u kunt genieten van een helderblauwe zee en witte zandstranden.

Onze Havana aanraders

Hotel Iberostar Parque Central
Vertrek 02-05-2024
Amsterdam
1693 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Iberostar Grand Packard
Vertrek 02-05-2024
Amsterdam
7,2
Goed
1909 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Mystique Habana by Royalton
Vertrek 02-05-2024
Amsterdam
1564 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Deauville
Vertrek 26-10-2024
Dusseldorf
6,2
1623 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!