BeachFriday Deal: € 100 korting op je vakantie

Onze Beach Friday Deal staat live! Boek tot en met dinsdag 28 november 2022 je vakantie voor 2024 met maar liefst 100 euro korting! 

Als je nu al boekt voor een vakantie in 2024, heb je bovendien bij veel vakanties te maken met lagere vroegboektarieven. Dubbel zoveel voordeel, dus waar wacht je nog op?! Check nu snel de speciale actiecode en sla je slag:

BCFRIDAY

Actievoorwaarden

 • De Beach Friday Deal (hier verder te noemen de ‘Deal’) van BeachCheck is geldig op nieuwe boekingen gemaakt in de periode 21 november 2022 t/m 28 november 2022.
 • De Deal is van toepassing op vakanties uitgevoerd door BeachCheck, die ten tijde van het maken van de boeking op de website van BeachCheck beschikbaar en boekbaar zijn.
 • De Deal geldt niet voor reeds gemaakte boekingen.
 • De minimale reissom voor deze Deal bedraagt € 1000,-.
 • De korting is niet geldig i.c.m. met andere kortingsacties.
 • De korting is niet geldig op vakanties van derden touroperators. 
 • Voor zover in deze voorwaarden daarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, zijn de ANVR Reisvoorwaarden, de Algemene Reisvoorwaarden BeachCheck en de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen en de garantieregeling van het Calamiteitenfonds onverminderd van toepassing. Daarnaast zijn de aanvullende voorwaarden, waaronder de Algemene Vervoersvoorwaarden van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij en de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende accommodatie(s) onverminderd van toepassing.
 • BeachCheck heeft te allen tijde het recht om de Deal aan te passen in onder andere situaties waarin er sprake is van een technische storing, druk- of zetfout of er een verdenking van fraude bestaat.
 • BeachCheck behoudt zich het recht voor om de actie te verlengen of te beëindigen of de regels, prijzen, Actievoorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat BeachCheck daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en staking of wijziging van de actie zal door BeachCheck bekend worden gemaakt via de website https://beachcheck.com/black-friday.
 • Op deze Deal is Nederlands recht van toepassing.
 • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten naar aanleiding van de Deal of deze actievoorwaarden kunnen worden gesteld via het Contact Center.
 • De kosten van het internetverkeer en/of post/telefonie met betrekking tot gebruik van deze Deal komen in zijn geheel voor rekening van de deelnemer.
Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!