De mooiste verre bestemmingen boek je bij BeachCheck

Verre reizen


Home - Verre reizen

Leer de wereld ontdekken op een van de vele mooie verre vakanties

meer informatie

Verre reizen


Naast reizen binnen en net buiten Europa heeft BeachCheck ook een breed aanbod naar verre bestemmingen! Ga bijvoorbeeld voordelig naar het exotische Curaçao, de Dominicaanse Republiek, Indonesië, Jamaica, de Malediven, Mauritius, Mexico, Cuba, Bonaire of Sint Maarten. Met deze verre reizen maak je je vakantie echt speciaal.

Door het vaak exotische, tropische klimaat is de natuur heel verschillend van die van Nederland. Tropische planten en diersoorten laten veel aan de verbeelding over, en zullen onvergetelijke momenten opleveren. Op een hagelwit strand onder een prachtige palmboom liggen. Een duik nemen in het azuurblauwe water, en de magische onderwaterwereld leren kennen met snorkelen. Gegarandeerd dat het lijkt alsof je in een tropisch aquarium zwemt, tussen zeeschildpadden en clownsvissen.

Ook de cultuur is bij verre reizen vaak heel anders dan in Nederland. Ga bijvoorbeeld naar Cuba, en waan je in de jaren ’50 met de oldtimers die rondrijden, of ontdek de mysterieuze oude Inca tempels in Mexico.

Er is kortom genoeg te beleven bij verre bestemmingen. Maar een van de belangrijkste factoren is natuurlijk het weer. In verre oorden is het weer vaak erg goed, zonnig en warm. De beste reistijd per land verschilt natuurlijk. Naar sommige bestemmingen kan je echter het gehele jaar door makkelijk reizen, zoals naar Curaçao. 

Kijk voor het volledigste aanbod naar verre bestemmingen op BeachCheck.com!

De mooiste verre reizen

Segara Village
Sanur, Indonesie
 
Beoordelingen
8.8
wait
wait
BEWAREN
BEKIJK DEZE VAKANTIE >>
Meeru Island Resort
Meeru, Malediven
 
Beoordelingen
9.4
wait
wait
BEWAREN
BEKIJK DEZE VAKANTIE >>
Divi Little Bay Beach Hotel en Casino
Philipsburg, Sint Maarten
 
Beoordelingen
7.8
wait
wait
BEWAREN
BEKIJK DEZE VAKANTIE >>
BARCELO Occidental Caribe
Punta Cana, Dominicaanse Republiek
 
Beoordelingen
8.0
wait
wait
BEWAREN
BEKIJK DEZE VAKANTIE >>
Home > Verre reizen