Introductie

Vakantie Dubai

Dubai vormt samen met 6 andere emiraten de Verenigde Arabische Emiraten. De sjeiks hebben met hulp van de olieindustrie een bijzondere wereldstad ontwikkeld. Niets lijkt namelijk onmogelijk te zijn in Dubai. U vindt hier naast het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, ook het grootste kunstmatige eiland, luchthaven én winkelcentrum ter wereld.

Aan de Perzische Golf vindt u de meest luxe hotels en daarbij ook het enige hotel ter wereld dat gewaardeerd wordt met maar liefst zeven sterren, het Burj al Arab. Dit hotel is gebouwd in de vorm van een zeilschip en is één van de absolute landmarks van Dubai op dit moment.

Wanneer u een aantal dagen te besteden heeft in Dubai, dan moet u eigenlijk ook minimaal twee keer de zonsondergang bekijken. Twee keer, denkt u wellicht? Jazeker. Dubai is namelijk de enige plaats ter wereld waar de zonsondergang twee keer bekeken kan worden. Zie de zon voor de eerste keer onder gaan vanaf de grond, waarna u direct de lift pakt naar de top van de Burj Khalifa. Dit gebouw is zo hoog dat u vanaf de top de zon nogmaals onder ziet gaan.

Onze Dubai aanraders

Hotel Atlantis The Palm
Vertrek 05-06-2024
Dusseldorf
9,3
Uitstekend
1477 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel The Canvas Hotel Dubai
Vertrek 09-03-2024
Amsterdam
7,3
Goed
1116 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Crowne Plaza Dubai Jumeirah
Vertrek 15-03-2024
Amsterdam
8,7
Heel goed
880 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel TRYP by Wyndham Dubai
Vertrek 18-03-2024
Amsterdam
8,8
Heel goed
1096 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!