Informatie coronavirus

Black Friday Deal: € 50 korting op je vakantie

Onze BeachCheck Black Friday Deal staat live! Boek nu jouw dikverdiende vakantie voor 2021 met 50 euro korting! Geen actiecode nodig, want de korting voegen we automatisch voor je toe. Ben er snel bij, want deze actie loopt tot en met maandag 30-11-2020. 

Het is de hoogste tijd om te gaan dromen over dat kannetje sangria in de Spaanse zon, die heerlijk zoete Turkse baklava of het dansen van de Griekse sirtaki tot de zon onder gaat! Er is na dit bijzondere jaar geen beter moment denkbaar om jezelf te belonen met een fijne vakantie in het vooruitzicht. Alleen deze week geldig, dus waar wacht je nog op?! Je hebt het verdiend.

Je bent uiteraard verzekerd van een heerlijk relaxte zonvakantie met de ANVR- en SGR garanties. 

 

Actievoorwaarden

  • De Black Friday Deal (hier verder te noemen de ‘Deal’) van BeachCheck is geldig voor boekingen gemaakt in de periode 24 november 2020 t/m 30 november 2020 met vertrek in de periode van 1 februari 2021 tot en met 31 december 2021.
  • De Deal is van toepassing op de pakketreizen die ten tijde van het maken van de boeking op de website van BeachCheck beschikbaar en boekbaar zijn.
  • De Deal geldt niet voor reeds gemaakte boekingen.
  • De minimale reissom voor deze Deal bedraagt € 500,-.
  • Voor zover in deze voorwaarden daarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, zijn de ANVR Reisvoorwaarden, de Algemene Reisvoorwaarden BeachCheck en de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen en de garantieregeling van het Calamiteitenfonds onverminderd van toepassing. Daarnaast zijn de aanvullende voorwaarden, waaronder de Algemene Vervoersvoorwaarden van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij en de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende accommodatie(s) onverminderd van toepassing.
  • BeachCheck heeft te allen tijde het recht om de Deal aan te passen in onder andere situaties waarin er sprake is van een technische storing, druk- of zetfout of er een verdenking van fraude bestaat.
  • BeachCheck behoudt zich het recht voor om de actie te verlengen of te beëindigen of de regels, prijzen, Actievoorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat BeachCheck daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en staking of wijziging van de actie zal door BeachCheck bekend worden gemaakt via de website https://beachcheck.com/black-friday.
  • Op deze Deal is Nederlands recht van toepassing.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten naar aanleiding van de Deal of deze actievoorwaarden kunnen worden gesteld via het Contact Center.
  • De kosten van het internetverkeer en/of post/telefonie met betrekking tot gebruik van deze Deal komen in zijn geheel voor rekening van de deelnemer.
Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!